Voor een passend en praktisch antwoord op uw vraag

Referenties

 Onze werkmethoden hebben in de praktijk hun toegevoegde waarde bewezen voor onderstaande organisaties

Active Case Management

Active Case Management, het meest betrokken Re-integratie / Outplacement- bureau voor 45+ van Nederland met het nieuwe product: On the Move = medewerkers stimuleren en motiveren om de regie over hun eigen loopbaan te houden.

Bag Nederland

Het doel van BAG Nederland is werknemers gezond aan het werk te houden met behoud van werkplezier in een prettige omgeving, waarin de werknemer beter presteert en waar er sprake is van optimale waardering en inkomensbehoud. Is er sprake van een klacht of probleem, ook dan biedt BAG Nederland optimale ondersteuning.
Wij zeer nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van de strategische visie en de totale implementatie van deze franchiseorganisatie.

ZoetOntmoet

OP WEG met begeleiding op maat

“To coach” betekent letterlijk het vervoeren van een persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn. Dat gaat prima als je weet waar je naartoe wilt. Het wordt lastiger als je het doel vaag voor ogen hebt. Of als de route niet bevalt of het contact met de medepassagiers stroef verloopt. Je hebt eigenlijk maar 1 gedachte: wat wil ik nou eigenlijk?

Coaching door ZoetOntmoet is geen vervoer naar waar je wilt zijn. Ik help je juist zelf in beweging te komen en oude mechanismes en gewoontes te doorbreken. Het doel is dat jij ontdekt wat je wilt veranderen en hoe je dat kunt aanpakken.

Je wacht niet tot het mis gaat en er scherven vallen. Je komt bij mij voordat je stoffer en blik nodig hebt. Ik ben een professionele gesprekspartner die de goede vragen stelt, soms confronterend, altijd duidelijk en met humor. Jij gaat op weg met de antwoorden die bij jou passen.